Giften & Steun

De harde realiteit wil dat de wereld grotendeels rond geld draait. En daar is er nu net niet altijd genoeg van. Zo ook bij ons.

LEIFantwerpen neemt dan ook graag jouw milde en uiterst belangrijke giften of sponsoring in ontvangst.

Dit kan op het onderstaande rekeningnummer met vermelding van “Gift LEIFantwerpen + uw naam, adres en rijksregisternummer

IBAN BE75 0688 9833 8851
BIC GKCC BE BB
BANK Belfius

… en je kan dan genieten van belastingvermindering !!!

Giften aan LEIFantwerpen zijn namelijk fiscaal aftrekbaar. Als je op jaarbasis voor minstens 40 euro schenkt aan de vzw LEIF Antwerpen, heb je recht op een fiscaal attest. Je ontvangt je attest per post in de maand maart van het jaar na je gift(en). Je voegt dit toe aan je belastingaangifte.

Je attest geeft je recht op een belastingvermindering van 45% op het geschonken bedrag. Een gift van 100 euro kost je dus in feite maar 55 euro. LEIFantwerpen geeft aan de overheid door wie een fiscaal attest ontving.

Je fiscaal attest automatisch in je aangifte?

Als de belastingdienst je met 100% zekerheid kan identificeren, verschijnt je fiscaal attest automatisch in je aangifte. Enkel de gegevens van een individu kunnen automatisch gekoppeld worden aan je aangifte. Steun je ons via een gezamenlijke rekening en ben je als koppel bij ons gekend? Geef dan van slechts één individu de volledige voornaam, familienaam, adresgegevens, geboortedatum en volledigheidshalve het Rijksregisternummer door.

Met volgende link kan dan de nodige informatie gegeven worden.

KLIK HIER OM UW RIJKSREGISTERNUMMER DOOR TE GEVEN

DOE JE – OF DEED JE REEDS – EEN GIFT? GELIEVE DAN – ZOALS HIERBOVEN VERMELD – JE NAAM, ADRES EN RIJKSREGISTERNUMMER TE VERMELDEN OF NOG DOOR TE GEVEN VIA info@leifantwerpen.be. NATUURLIJK RESPECTEREN WIJ DE PRIVACY-REGELS !

Wens je structureel samen te werken met onze organisatie en prominent aanwezig te zijn op onze activiteiten en in onze publicaties; dat kan ook. Neem hiervoor contact met ons om een gedetailleerde mogelijkheid tot sponsoring te bespreken.

LEIFantwerpen dankt je bij voorbaat voor jouw steun!